www.vgosty.com.ua/ru/
 
 
Зараз на сайті 18 відвідувачів

600 грн./доба

Саратовська 18/16
Кімнат - 2

Здається квартира поруч з виставковим центром ЕкспоПлаза

Здається квартира подобово в п'яти хвилинах ходьби від НВЦ "Київ Експо Плаза". Найближче метро – Нивки, Сирецький. У квартирі є абсолютно все необхідне для комфортного проживання. 4 спальних місця: двоспальне ліжко, великий розкладний диван. Wi-fi. Біля під'їзду освітлена парковка для двох авто під відеоспостереженням.
Власник: Анна, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-07585

400 грн./доба

Мала Житомирська, 10
Кімнат - 1

Затишна квартира на Майдані Незалежності

Затишна однокімнатна квартира в самому центрі міста.
Квартира розташована двох хвилинах ходьби від Майдану Незалежності. Закрита парковка перед будинком. Хороший, чистий під'їзд на кодовому замку. 3 поверх, є ліфт. 37/20/6, в квартирі є двоспальне ліжко, диван, що розкладається. Побутова техніка, інтернет, супутникове ТБ.
Поруч з будинком великий вибір ресторанів від дорогих до демократичних, в тому числі ресторан & laquo; О'Брайанс & raquo;, магазини, банки, готелі...
Телефони
Код оголошення 03-07583

300 грн./доба

Бориса Житкова 5а
Кімнат - 1

3 хвилини ходьби до метро Сирець, постільна білизна, звітні документи.

Здаю подобово 1 кімнатну квартиру, 3 хвилини пішки до ст. метро Сирець, поруч НАЦІОНАЛЬНИЙ НДІ ПРОМИСЛОВОЇ БЕЗПЕКИ ТА ОХОРОНИ ПРАЦІ, телеканалу К1, телецентр, 7 хвилин до Експоплаза. Квартира чиста і затишна, тихе місце. У Вашому розпорядженні: кабельне телебачення,, DVD, необхідний посуд, електрочайник, праска, прасувальна дошка, фен, білизна, рушники. Можливо бронювання.
Власник: максим, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-07577
Сортувати за:
/
/
www.vgosty.com.ua/ru/
www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/